Blogglistenhits

Stuen min i bilder

Jeg er så fornøyd med den nye skjenken min. Og ikke minst med at jeg har skrudd den sammen helt selv. Oppå har jeg pyntet med vaser, lysestaker og lyslykt fra Wik og Walsøe.

Mitt første bilde er også kommet på veggen. Synes det passet så godt til pynten og veggen.

Spisebordet er arvet av foreldrene mine. Det var et vanlig furubord som jeg har malt selv. Stolene er kjøpt brukt på finn.

Sofakroken

 

Det var meningen at dette bordet skulle ned i kjelleren, når den blir klar. Men nå vet jeg ikke lenger. Har fått sånn skryt av bordet med pynten på, og at det passer så godt inn der det står. Så jeg lurer rett og slett på om det bare skal få stå der.

På bordet har jeg pynt fra Georg Jensen, vase fra Kähler og kunst fra min eldste datter.

Tv-kroken. Tv-benken er kjøpt brukt på finn.

Dette skapet er jeg veldig glad i. Det kjøpte jeg brukt av min barndomsvenninne for mange år siden. Det var et dobbelskap. Jeg har kjøpt et ekstra skap å satt inntil. Døra på det nye skapet er litt annerledes, men det synes jeg ikke gjør noe som helst.

Lesekroken. Her skal jeg sette meg ned med en god bok, når jeg får tid til det.

Speil og ramme er bare satt på gulvet her foreløpig. Er litt usikker på hvor jeg skal ha det. Må vel bo meg litt inn før jeg bestemmer meg.